U bent van harte welkom om bij GV Schipluiden te komen sporten. Bekijk in het lesrooster om te zien wanneer er les gegeven wordt voor uw leeftijd, school- of doelgroep.

Proeflessen

GV Schipluiden geeft twee gratis proeflessen om te ervaren hoe leuk sporten bij onze vereniging is. Na deze twee lessen beslist u of u wel dan niet lid wordt van onze vereniging. Als u of uw kind aan één van de lessen mee wilt gaan doen, meldt u dan aan voor een proefles via info@gvschipluiden.nl.

Inschrijven

Na de twee proeflessen kunt u zich direct digitaal inschrijven door op de knop “inschrijfformulier” te klikken.

Opzeggen

Wilt u het lidmaatschap met ingang van het nieuwe verenigingsjaar opzeggen, dan moet dat vóór 31 mei van het lopende seizoen bij ons bekend zijn. Dit doet u schriftelijk bij de ledenadministratie (ledenadministratie@gvschipluiden.nl). Aan de trainer of leider melden dat u of uw kind stopt is dus niet voldoende.

Bij tussentijdse opzegging blijft de contributie voor een heel jaar verschuldigd omdat de vereniging de bijdrage reeds aan de KNGU heeft betaald. Na opzegging kunt u of uw kind natuurlijk tot het eind van het seizoen gewoon blijven gymmen.

Let op: het lidmaatschap loopt elk jaar automatisch door. Wanneer u ná 31 mei, maar voor de zomervakantie opzegt, dan wordt er 3 maanden contributie in rekening gebracht. Wanneer u in het nieuwe seizoen opzegt, dan dient u de hele jaarcontributie te betalen.

Gegevens wijzigen

Het is belangrijk dat we onze ledenadministratie op orde hebben. Gaat u verhuizen? Veranderen uw gegevens of staan er fouten in? Wilt u dit dan zo snel mogelijk doorgeven aan de ledenadministratie.