Als je wilt komen sporten bij GV Schipluiden dan ben je natuurlijk van harte welkom. Kijk dan in het lesrooster om te zien wanneer er les gegeven wordt voor jouw leeftijd, school- of doelgroep. Als u of uw kind aan één van de lessen mee wilt gaan doen, meld u dan aan via info@gvschipluiden.nl. De eerste 2 lessen zijn gratis. Hierna kunt u zichzelf of uw kind inschrijven via het inschrijfformulier op de website.

Voor de kinderen is het wel belangrijk dat ze turntjes aan hebben met stroeve zooltjes. De turntjes met gladde zooltjes zijn gevaarlijk omdat je er mee uitglijd. Als u nog niet gelijk turntjes wilt aanschaffen mogen ze ook op blote voetjes mee doen.

De Dorpshoeve

Alle lessen worden gegeven in de gymzaal van “De Dorpshoeve”, Keenenburgweg 10 te Schipluiden.

Proeflessen

GV Schipluiden geeft  twee gratis proeflessen om te ervaren hoe leuk sporten bij onze vereniging is. Na deze twee lessen beslist u of u wel dan niet lid wordt van onze vereniging. U kunt zich voor deze proeflessen aanmelden door te mailen naar info@gvschipluiden.nl

LET OP! Helaas hebben een aantal lessen een ledenstop. Bij de volgende lessen is het momenteel dus niet mogelijk om een proefles mee te doen.

  • Meisjes groep 3/4
  • Meisjes groep 5/6,
  • Meisjes groep 7/8 en tieners
  • Jongens turnen/freerunning

Inschrijven

Na de twee proeflessen krijgt u van de train(st)er een inschrijfformulier. Het ingevulde formulier geeft u bij de volgende les aan hem/haar terug. Uw e-mailadres (duidelijk geschreven) is belangrijk. U ontvangt regelmatig informatie via de e-mail. U kunt zich ook direct digitaal inschrijven door op de knop “inschrijfformulier” te klikken.

In verband met de groepsgrootte van meisjes groep 3/4, meisjes groep 5/6, meisjes groep 7/8 en tieners en de jongens groep is hier een wachtrij van toepassing. Voor deze lessen is het momenteel niet mogelijk om een proefles mee te doen.  Indien u hierover vragen heeft kunt u terecht bij de ledenadministratie.

Afmelding

Bent u of uw kind onverhoopt een keer verhinderd of ziek, dan hoeft u zich niet af te melden. Bij langdurige afwezigheid worden wij er wel graag van op de hoogte gebracht. Meldt dit bij de ledenadministratie.

Tijdig opzeggen

Wilt u het lidmaatschap met ingang van het nieuwe verenigingsjaar opzeggen, dan moet dat vóór 31 mei van het lopende seizoen bij ons bekend zijn. Dit doet u schriftelijk bij de ledenadministratie (ledenadministratie@gvschipluiden.nl) of via contact in het menu.

Na opzegging kunt u of uw kind natuurlijk tot het eind van het seizoen gewoon blijven gymmen.

Let op: het lidmaatschap loopt elk jaar automatisch door. Wanneer u ná 31 mei, maar voor de zomervakantie opzegt, dan wordt er 3 maanden contributie in rekening gebracht. Wanneer u in het nieuwe seizoen opzegt, dan dient u de hele jaarcontributie te betalen.

Ledenadministratie

Het is belangrijk dat we onze ledenadministratie op orde hebben. Gaat u verhuizen? Veranderen uw gegevens of staan er fouten in? Wilt u dit dan zo snel mogelijk doorgeven aan iemand van het bestuur of door ons te mailen via contact in het menu.

Informatie

Voor al uw vragen voor of over de ledenadministratie kunt u contact opnemen (ledenadministratie@gvschipluiden.nl) of door ons via contact in het menu te e-mailen