Lid worden / Inschrijven

GV Schipluiden geeft iedereen twee gratis proeflessen om te ervaren hoe leuk sporten bij onze vereniging is. Daarna krijgt u van de train(st)er een inschrijfformulier. Het ingevulde formulier geeft u aan hem/haar terug. Uw e-mailadres (duidelijk geschreven) is belangrijk. U ontvangt regelmatig informatie via de e-mail.

Afmelding

Bent u of uw kind onverhoopt een keer verhinderd of ziek, dan hoeft u zich niet af te melden. Bij langdurige afwezigheid worden wij er wel graag van op de hoogte gebracht. Meldt dit bij de ledenadministratie.

Tijdig opzeggen

Misschien besluit u of uw kind het lidmaatschap op te zeggen. Graag horen we dat aan het eind van het sportseizoen, vóór 31 mei. Dat is namelijk de peildatum van de KNGU. Op die datum bepalen zij ons ledenaantal en voor dat aantal bepalen wij onze KNGU contributie. Daarnaast moeten wij – vroegtijdig – het toekomstig aantal leden weten voor onze planning (indeling groepen/leiding en aantal uren zaalhuur).

Wilt u het lidmaatschap met ingang van het nieuwe verenigingsjaar opzeggen, dan moet dat vóór 31 mei van het lopende seizoen bij ons bekend zijn. Dit doet u schriftelijk bij de ledenadministratie (ledenadministratie[at]gvschipluiden.nl) of via contact in het menu.

Na opzegging kunt u of uw kind natuurlijk tot het eind van het seizoen gewoon blijven gymmen.

Let op: het lidmaatschap loopt elk jaar automatisch door. Wanneer u ná 31 mei, maar voor de zomervakantie opzegt, dan wordt er 3 maanden contributie in rekening gebracht. Wanneer u in het nieuwe seizoen opzegt, dan dient u de hele jaarcontributie te betalen.

Ledenadministratie

Het is belangrijk dat we onze ledenadministratie op orde hebben. Gaat u verhuizen? Veranderen uw gegevens of staan er fouten in? Wilt u dit dan zo snel mogelijk doorgeven aan iemand van het bestuur of door ons te mailen via contact in het menu.

Informatie

Voor al uw vragen voor of over de ledenadministratie kunt u contact opnemen (ledenadministratie[at]gvschipluiden.nl) of door ons via contact in het menu te e-mailen