GV Schipluiden is een actieve vereniging

Er zijn veel activiteiten in en buiten de gymzaal. Om maar eens wat te noemen… Naast de reguliere gym-uren/wedstrijden zijn er de ouder-en-kind en de vriendjes-vriendinnetjeslessen. Buiten de gymzaal organiseert het JAC bijvoorbeeld de kleuter- en de knutselmiddag.

GV Schipluiden is ook een moderne vereniging

Van alle activiteiten schrijven we een verslag en maken we foto’s en soms een video. Een selectie van deze verslagen/foto’s/video’s plaatsen we op onze internetsite. Ook gebruiken we foto’s ter illustratie bij artikelen in De Schakel Midden Delfland of voor andere PR-activiteiten. Filmpjes/video’s plaatsen we op Youtube.

GV Schipluiden en de sociale media

Wij plaatsen geen foto’s (meer) op Facebook, Twitter of Google+. We plaatsen hier alleen links naar de artikelen op onze eigen website. Facebook en Google laten hierbij een foto zien die bij het artikel op onze website hoort.

Misschien bent u/ben je niet gecharmeerd van de moderne sociale media. U heeft/je hebt misschien bezwaar tegen het plaatsen van foto’s en video’s waar u/je opstaat. Of u wilt misschien niet dat een foto/video van uw kind geplaatst wordt. Dat kunt u melden aan (één van de leden van) het bestuur. Zij zal ervoor zorgen dat onze PR-medewerker geen foto’s en/of video’s van u/jou/uw kind gebruikt/plaatst.

Zonder deze expliciete melding nemen we aan dat er geen bezwaar is en gaan we er vanuit dat we vrij zijn om foto’s en video’s te plaatsen.