Op deze pagina worden leuke en minder leuke momenten in de aandacht gebracht.

Lief: dat zijn berichten van onze leden betreffende huwelijken, geboorten en ander leuke dingen.

Leed: dat zijn berichten van minder leuke zaken zoals ziekte, gebroken ledematen e.d., dus leden die een steuntje kunnen gebruiken.

Jess Isaiah geboren!

Op 28 juni 2018 zijn Stella (van de 18+-afdeling) en haar man Jeremy de trotse ouders geworden van een prachtige zoon, genaamd Jess Isaiah. Met moeder, kind en vader gaat alles goed.

Wij wensen dit jonge gezin heel veel geluk en liefde met hun prachtige zoon.

Ook Myrthe v.d. Hout breekt teen!

Vorige week tijdens de gymles klapte de teen van Myrthe vd Hout dubbel. Het deed erg veel pijn. Haar ouders zijn met haar naar de huisarts geweest waarna zij is doorgestuurd naar het ziekenhuis, gebroken…….. een paar weken niet gymmen. Myrthe loopt nu met krukken.

We wensen Myrthe een heel snel herstel toe!

Sabine van Geest breekt ‘wijsteen’

Op donderdag 14 juni 2018, bij de training van de damesselectie heeft Sabine van Geest haar “wijsteen” gebroken. Heel ongelukkig bleef haar teentje haken bij het maken van een pirouette op de balk. Ze dacht het te horen/voelen kraken, maar heeft wel de les uitgetraind.

Bij thuiskomst toch maar even naar het ziekenhuis en na het maken van een foto bleek haar teen toch gebroken. Dit hadden we helemaal niet verwacht.

Ze zit nu ingetaped en moet zich de eerste dagen voortbewegen op krukken. Helaas zit voor Sabine het turnseizoen 2017-2018 erop met dus een heel vervelend afscheid van dit turnjaar.

Zo zie je, een ongeluk zit in een klein hoekje -> echt heel sneu en vervelend voor Sabine.

We wensen haar een spoedig herstel.

Heeft u iets voor op de lief en leedpagina, meld dit dan via contact in het menu.