Actief bewegen op muziek

Bij Work-Out beweeg je actief op muziek. Door regelmatig de lessen te volgen wordt het uithoudingsvermogen vergroot. De spieren worden sterker en de longinhoud wordt vergroot. Work-Out is een combinatie van aerobics en conditietraining en is een methode die actief, uitdagend en plezierig is.

De les start met een warming-up. In dit eerste gedeelte van de les worden er oefeningen gedaan die erop gericht zijn een goede doorbloeding van de spieren te bevorderen. Ook wordt er gelet op een goede houding. Na de warming-up volgt een stretchgedeelte. Hierop volgt het impactgedeelte, waar het uithoudingsvermogen getraind word met diverse dans- en springvormen. Daarna volgt er een stretchgedeelte met oefeningen die bedoelt zijn om de afvalstoffen in de spieren af te voeren. Vervolgens worden er spierversterkende oefeningen gedaan.

Buik, billen en de benen

Meestal besteden we aandacht aan de buik, billen en de benen, maar andere spiergroepen komen ook aan de orde. Tot slot wordt de les afgesloten met een cooling-down. Deze zorgt ervoor dat de afvalstoffen uit de spieren goed kunnen worden afgevoerd en je je weer lekker kunt ontspannen.

Interesse in deze leuke bezigheid? Kom een keer langs om te kijken of beter nog doe een keer mee!

Wanneer de Wok-Out les wordt gegeven kunt u zien bij het lesrooster. De training is bedoeld voor dames en heren vanaf 18 jaar.