Als je wilt komen sporten bij GV Schipluiden dan ben je natuurlijk van harte welkom. Kijk dan in het lesrooster om te zien wanneer er les gegeven wordt voor jouw leeftijd, school- of doelgroep. Als u of uw kind aan één van de lessen mee wilt gaan doen, meld u dan aan via info@gvschipluiden.nl.

Voor de kinderen is het wel belangrijk dat ze turntjes aan hebben met stroeve zooltjes. De turntjes met gladde zooltjes zijn gevaarlijk omdat je er mee uitglijd. Als u nog niet gelijk turntjes wilt aanschaffen mogen ze ook op blote voetjes mee doen.

De Dorpshoeve

Alle lessen worden gegeven in de gymzaal van “De Dorpshoeve”, Keenenburgweg 10 te Schipluiden. De ingang naar de kleedruimten zit rechts naast het gebouw.

Proeflessen

GV Schipluiden geeft  twee gratis proeflessen om te ervaren hoe leuk sporten bij onze vereniging is. Na deze twee lessen beslist u of u wel dan niet lid wordt van onze vereniging. U kunt zich voor deze proeflessen aanmelden door te mailen naar info@gvschipluiden.nl

LET OP! Helaas hebben een aantal lessen een ledenstop. Bij de volgende lessen is het momenteel dus niet mogelijk om een proefles mee te doen.

  • Meisjes groep 3/4
  • Meisjes groep 5/6,
  • Meisjes groep 7/8 en tieners
  • Jongens turnen/freerunning

Inschrijven

Na de twee proeflessen krijgt u van de train(st)er een inschrijfformulier. Het ingevulde formulier geeft u bij de volgende les aan hem/haar terug. Uw e-mailadres (duidelijk geschreven) is belangrijk. U ontvangt regelmatig informatie via de e-mail. U kunt zich ook direct digitaal inschrijven door op de knop “inschrijfformulier” te klikken.

In verband met de groepsgrootte van meisjes groep 3/4, meisjes groep 5/6, meisjes groep 7/8 en tieners en de jongens groep is hier een wachtrij van toepassing. Voor deze lessen is het momenteel niet mogelijk om een proefles mee te doen.  Indien u hierover vragen heeft kunt u terecht bij de ledenadministratie.

Contributie

De contributie wordt elk jaar vastgesteld op de jaarvergadering van de vereniging.

De contributie bedraagt:Seizoen 2023-2024
Kleuters en peuters€ 147,00
Basisschool groep 3 t/m 8 + tieners€ 192,00
18 jaar en ouder€ 246,00
Work Out en Sportfit 50+€ 246,00
Voorselectie€ 192,00 + toeslag
Damesselectie€ 246,00 + toeslag

Verder rekenen we een toeslag van € 165,00 voor de (voor)selectieleden, dit is inclusief inschrijfgelden wedstrijden en extra trainingen in de vakanties. Voor de leden die zich hebben aangemeld voor de turnhaltrainingen wordt een toeslag van € 35,00 berekend. Eventuele kosten voor districtswedstrijden en het wedstrijdpaspoort zijn voor eigen rekening.