Lid worden / Inschrijven

Als je wilt komen sporten bij GV Schipluiden dan ben je natuurlijk van harte welkom. Kijk dan in het lesrooster om te zien wanneer er les gegeven wordt voor jouw leeftijd, school- of doelgroep. Als u of uw kind aan één van de lessen mee wilt gaan doen dan hoeft u zich niet van te voren aan te melden. Kom gewoon met sportkleding naar de zaal en ga lekker mee doen. De eerste 2 lessen zijn gratis. Hierna krijgt u of uw kind een inschrijfformulier van de leiding. De volgende les levert u het inschrijfformulier in bij de leiding.

Voor de kinderen is het wel belangrijk dat ze turntjes aan hebben met stroeve zooltjes. De turntjes met gladde zooltjes zijn gevaarlijk omdat je er mee uitglijd. Als u nog niet gelijk turntjes wilt aanschaffen mogen ze ook op blote voetjes mee doen.

De Dorpshoeve

Alle lessen worden gegeven in de gymzaal van “De Dorpshoeve”, Keenenburgweg 10 te Schipluiden.

GV Schipluiden geeft iedereen twee gratis proeflessen om te ervaren hoe leuk sporten bij onze vereniging is. Daarna krijgt u van de train(st)er een inschrijfformulier. Het ingevulde formulier geeft u aan hem/haar terug. Uw e-mailadres (duidelijk geschreven) is belangrijk. U ontvangt regelmatig informatie via de e-mail.

Contributie

De contributie wordt elk jaar vastgesteld op de jaarvergadering van de vereniging.

De contributie bedraagt:Seizoen 2020-2021
Kleuters en peuters€ 113,00
Basisschool groep 3 t/m 8 + tieners€ 148,00
18 jaar en ouder€ 190,00
Work Out en Sportfit 50+€ 190,00
Voorselectie€ 148,00 + toeslag
Damesselectie€ 190,00 + toeslag

Verder rekenen we een toeslag van € 140,00 voor de (voor)selectieleden, dit is inclusief inschrijfgelden wedstrijden en extra trainingen in de vakanties. Voor de leden die zich hebben aangemeld voor de turnhaltrainingen wordt een toeslag van € 35,00 berekend. Eventuele kosten voor districtswedstrijden en het wedstrijdpaspoort zijn voor eigen rekening.